Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.
   
Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.

TASKI Sprint Glass Pur-Eco 5 l


Nettó: 8 603 Ft
Bruttó: 10 926 Ft
Nettó: 5 119 Ft
Bruttó: 6 501 Ft

A Pur-Eco termékek ötvözik a hatékonyságot, a biztonságos felhasználást és a környezettudatosságot. A termékek mindegyike újrahasznosítható csomagolással készül. A tisztítószerek hatékonyságát és minőségét a Diversey szakértelme, a természeti környezet iránti elkötelezettsége valamint az ISO 9001, ISO 14001 tanúsítványok és az Európai Mosószeripari Szövetség, az AISE „Fenntartható tisztítás” nyilatkozatának való megfelelés garantálja. Üvegfelületek, tükrök és más magasfényű felületek csíkmentes tisztításához. Biztonságos összetétele révén a termék minden vízálló kemény felületen alkalmazható. A Sprint Glass Pur-Eco megfelel az Európai Unió „Flower” és a skandináv „NordicSwan” ökocímke által támasztott követelményeknek. Semleges pH-érték, gyorsan szárad, az egész Pur-Eco termékcsaládra jellemző egységes, friss illattal rendelkezik. Nem hagy csíkot vagy más nyomot az üvegen és más felületeken. Kiváló az ujjlenyomatok és más, kissé makacs szennyeződések eltávolításában. Kellemes citrusillatot biztosít a megtisztított területeken.

[A termékfotó csak illusztráció. A csomagolás eltérhet a képen láthatótól. Kérdés esetén keressen minket e-mail-ben vagy telefonon!]

Cikkszám: 7517111
Darabszám:
További Taski termékek:
Épület tisztítók

További termékek: Épület tisztítók