Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.
   
Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.

Szállítási és Fizetési feltételek valamint azok díjai

Szállítási és Fizetési feltételek

A tski.hu webáruházban vásárolt termékeket a megrendelés visszaigazolását követő munkanapon adja át a futárszolgálatnak amely a csomagokat 24 órán belül szállítja ki. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem kerül feladásra a megrendelt termék arról elektronikus úton vagy telefonon tájékoztatást nyújt a vevő számára! Tekintettel arra, hogy az átadott csomagok kiszállítása a futárszolgálat saját szervezése alapján történik a Silko Hygiene Kft. nem tudja befolyásolni annak idejét! A Silko Hygiene Kft. nem vállal felelősséget a szállítási idő be nem tartásából eredő károkért! A megrendelt termékeket társaságunk a szállítási díjak cím alatt található értékhatárok figyelembe vételével, költségtérítés ellenében szállítja ki. Amennyiben a vásárlás nettó értéke meghaladja a megadott értékhatárt, úgy a szállítás költségét társaságunk magára vállalja! Lehetőség van a vásárolt termékek személyes átvételére a megadott nyitva tartási időben a bemutatótermünkben a 6725 Szeged, Kálvária sgt. 87/a szám alatt. A weboldalon vásárolt termékeket utánvétellel, előreutalással illetve személyes átvétel esetén készpénzzel egyenlítheti ki. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Rendszeres vásárlás esetén - megállapodás megkötése mellett- lehetőség van átutalásos fizetésre is. A saját fiókjában a “vásárlásaim” menüpontra kattintva követheti a tski.hu. oldalon korábbi vásárlásaink listáját! Társaságunk a Express One futárszolgálatal szállíttatja a megrendelt termékeket melynek weboldalán a megadott e-mail címre küldött előzetes értesítésben szereplő csomagszám alapján nyomon követheti csomagja útját és várható kézbesítésének idejét! A megrendelt termékekre vonatkozó garancialevelet (amennyiben van) és a rendeléshez tartozó számlát minden esetben a csomagban találja. Ezek bármelyikének esetleges hiánya esetén a megadott elérhetőségeken történő jelzés után társaságunk soron kívül pótolja azt!

Szállítási díjak

Egyéb megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el az alábbi díjtételekkel:

2.760 Ft + ÁFA

A fenti árak munkaidőben történő kézbesítéssel értendők. Természetesen lehetőség van munkaidőn kívüli kézbesítésre is, amelyről munkatársainktól érdeklődhet!

Tekintettel a futárszolgálatok súlyalapú szállítási díjaira, társaságunk fenntartja a jogot az extrém méretű (30 kg feletti), tömegű, terjedelmű, vagy különösen sérülékeny, törékeny áruk szállítási költségének egyedi meghatározására!

Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a kiszállítás a szállítási címre történő kézbesítést jelenti(bejárati ajtóig, raktár ajtóig, rampáig) és nem foglalja magába a címen történő anyag mozgatását!