Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.
   
Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.

TASKI aero 15 hálózati üzemű porszívó 15 l

TASKI aero 15 hálózati üzemű porszívó 15 l


Nettó: 104 965 Ft
Bruttó: 133 306 Ft
Nettó: 95 000 Ft
Bruttó: 120 650 Ft

A TASKI AERO 15 nagy hatásfokú porszívó a legmodernebb technológiát alkalmazza, és rendkívül hatékony motorral rendelkezik. A szabadalmaztatott TASKI whisper technológiával a porszívó rendkívül csendesen működik. Sőt, az olyan alkatrészek cseréjét, mint a kábelek és szűrők, leegyszerűsíti az okos tervezés, és a felhasználó pillanatok alatt elvégezheti szerszámok nélkül a cserét.

  • A funkcionális, kompakt és robusztus kialakítás lehetővé teszi a kis helyen, szekrényekben való tárolást. A beépített ergonomikus fogantyú által nagyon könnyen szállítható, egyszerű és kényelmes kézi kábelrendezést biztosít.
  • Az új TASKI AERO hálózati üzemű porszívók rendkívül hatékonyak, és 585 W-os korszerű porszívómotort használnak, amely ugyanazt a tisztítási teljesítményt nyújtja, mint a 900 W-os vagy nagyobb teljesítményű porszívók. Ez egy zseniális légáramlási rendszerrel érhető el. Ennek eredményeként a porszívó jelentős mennyiségű energiát takarít meg, és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást anélkül, hogy a végeredményeket bármi módon veszélyeztetné.
  • Az innovatív és szabadalmaztatott TASKI whisper technológiának köszönhetően a TASKI AERO rendkívül csendes. Ez az alacsony zajszint azt jelenti, hogy bármilyen környezetben, a nap bármely szakában üzemeltethető.
  • A terméket gyakori professzionális tisztításra tervezték mindeféle környezethez. A termék minden aspektusa kiterjedt ügyfél- és folyamatértékelésen alapul, melynek célja a legmagasabb takarítási minőség és a legjobb működési hatékonyság biztosítása. Ergonómikus kialakítását tekintve a TASKI AERO páratlan, alapfelszereltségként megtalálható benne lábpedálkapcsoló és egyéb minőségi kiegészítők.

Cikkszám: 7524248
Darabszám:
További Taski termékek:
Por- és vízszívók

További termékek: Por- és vízszívók