Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.
   
Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.

Webáruházunkban válogathat TASKI takarítógépek, porszívók, vízszívó készülékek, szőnyegtisztítók, súrológépek, állóporszívók és rengeteg egyéb termék közül. A kínálatban takarítókocsik is elérhetők.

A webshopban található háti porszívó (ipari), mely puha és kemény padlón egyaránt hatékony segítség a takarításban. Van Könnyen irányítható és magas szívóerővel rendelkező víz- és porszívó vízszíváshoz szükséges standard készlettel. Vásárolhat nagyon sokoldalú és könnyen szállítható kisméretű ipari extrakciós szőnyegtisztítógépet, mely használható zsúfolt helyiségek szőnyegeinek megtisztítására de akár  folttisztításra is. Emellett rendelhető szőnyeg- és kárpittisztító gép is. Ideális kis és közepes méretű szőnyegek és szőnyegpadlók mélytisztítására. Rendelhető TASKI Ergodisc 165 egytárcsás súrológép is, valamint másfajta egytárcsás kétsebességes (165/300 RPM) súrológép, mosószertartály és kefe nélkül. Megtalálható a mechanikus üzemű seprőkocsi mellett az új generációs automata súrológép padlótisztításhoz, de akár az álló porszívó is, ha épp arra van szükség. Megrendelhető a népszerű TASKI Swingo sorozatból a hálózati üzemű, egykefés automata takarítógép, de létezik akkumulátoros meghajtású változatban is. Mindkettő hatékony takarítógép. Ahol a hagyományos súrológépek nem férnek el, ott a TASKI Swingo Euro kisméretű automata takarítógép lehet a megoldás. Függőleges formája hasonlít a hagyományos álló porszívókhoz. Olyan helyeken alkalmazhazó, ahol a hagyományos súrológép túl nagynak bizonyul, viszont a kézi tisztítási módszer nem elégíti ki a megkövetelt higiéniai követelményeket.

A jelenleg elérhető Taski takarítógépek listáját itt tekintheti meg.