Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.
   
Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.

TASKI Jontec Eternum bevonatoló 5 l

TASKI Jontec Eternum bevonatoló 5 l


Nettó: 22 873 Ft
Bruttó: 29 049 Ft

Magasfényű polimer emulzió. Különösen jól ellenáll a szennyeződésnek és a közlekedés nyomainak. Alkalmas minden vízálló padlóhoz, mint a vinil, linóleum stb. Magas fényű, és különösen jól ellenáll a bemélyedő lábnyomoknak, továbbá a cipősarkak által húzott fekete vonásoknak. Háromféle, kizárólag az SC Johnson által kifejlesztett és előállított polimer magas fényt, ellenállóképességet és keménységet, valamint minden vízálló padlón kitűnő tapadást kölcsönöz a Taski Jontec Eternumnak. A csekély viszkozitás lehetővé teszi a problémamentes felhordást. Kevés karbantartó ápolást igényel az ápoló réteg rendkívül nagy ellenállóképessége folytán. A világos, magas fényű réteg igen ápolt és tiszta külsőt kölcsönöz a padlónak. Nem következik be az ultraibolya sugarak miatti elszíneződés. Használata: Hígítás nélkül alkalmazható. Minden bevonatot távolítson el egy Jontec-mélytisztítóval. Alaposan öblítse le és hagyja megszáradni. Felmosóval vagy alkalmas eszközzel vigyen fel egyenletesen egy vékony Taski Jontec Eternum réteget. Hagyja, hogy a padló jól megszáradjon (20-30 perc). Vigye fel a második réteget (az elsőhöz képest keresztirányban), és – szükség esetén – vigyen fel további rétegeket is, ugyancsak az előzőekhez képest keresztirányban. Karbantartó tisztítás: A padló igénybevételének megfelelően a helyszínen kell egyeztetni, végezhető például TASKI Jontec 300-zal. Kívánságra a padlót géppel és megfelelő súrolókoronggal utólag fényesíteni lehet. Fontos: Ne oldja vagy keverje más anyaggal. Ne használja szabad ég alatt vagy nedves felületen. 5 oC alatt nem tárolható.

Cikkszám: 7512694
Darabszám:
További Taski termékek:
Bevonatolók

További termékek: Bevonatolók