Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.
   
Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft.Az oldal üzemeltetője a Silko Hygiene Kft, a Diversey hivatalos szakkereskedője.

Bevonatolók


TASKI Jontec Plaza bevonatoló 5 l

Cikkszám: 7512698

magasfényű viaszbevonat és rétegképzés egyetlen termékben

Nettó: 22 390 Ft
Bruttó: 28 435 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec Eternum bevonatoló 5 l

Cikkszám: 7512694

Magasfényű polimer emulzió. Különösen jól ellenáll a szennyeződésnek és a közlekedés nyomainak. Alkalmas minden vízálló padlóhoz, mint a vinil, linóleum stb. Magas fényű, és különösen jól ellenáll a bemélyedő lábnyomoknak, továbbá a cipősarkak által húzott fekete vonásoknak. Háromféle, kizárólag az SC Johnson által kifejlesztett és előállított polimer magas fényt, ellenállóképességet és keménységet, valamint minden vízálló padlón kitűnő tapadást kölcsönöz a Taski Jontec Eternumnak. A csekély viszkozitás lehetővé teszi a problémamentes felhordást. Kevés karbantartó ápolást igényel az ápoló réteg rendkívül nagy ellenállóképessége folytán. A világos, magas fényű réteg igen ápolt és tiszta külsőt kölcsönöz a padlónak. Nem következik be az ultraibolya sugarak miatti elszíneződés. Használata: Hígítás nélkül alkalmazható. Minden bevonatot távolítson el egy Jontec-mélytisztítóval. Alaposan öblítse le és hagyja megszáradni. Felmosóval vagy alkalmas eszközzel vigyen fel egyenletesen egy vékony Taski Jontec Eternum réteget. Hagyja, hogy a padló jól megszáradjon (20-30 perc). Vigye fel a második réteget (az elsőhöz képest keresztirányban), és – szükség esetén – vigyen fel további rétegeket is, ugyancsak az előzőekhez képest keresztirányban. Karbantartó tisztítás: A padló igénybevételének megfelelően a helyszínen kell egyeztetni, végezhető például TASKI Jontec 300-zal. Kívánságra a padlót géppel és megfelelő súrolókoronggal utólag fényesíteni lehet. Fontos: Ne oldja vagy keverje más anyaggal. Ne használja szabad ég alatt vagy nedves felületen. 5 oC alatt nem tárolható.

Nettó: 20 023 Ft
Bruttó: 25 429 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec Luna bevonatoló 5 l

Cikkszám: 7513323

selymesfényű polimer emulzió

Nettó: 20 023 Ft
Bruttó: 25 429 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec Matt bevonatoló 5 l

Cikkszám: 7513194

matt alkoholnak ellenálló padlófényező

Nettó: 19 600 Ft
Bruttó: 24 892 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec Resitol padlófényező 5 l

Cikkszám: 7512357

egészségügyi területekre, ellenáll az alkoholos és egyéb fertőtlenítőszereknek

Nettó: 18 303 Ft
Bruttó: 23 245 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec ESD padlóbevonat 5 l

Cikkszám: 7512701

Speciálisan kifejlesztett padlóbevonat, amely a statikus töltést eloszlatja a felületen. ESD padlók esetén levezeti a földbe a statikus töltést. Tulajdonságok: meleg, magasfényű védőbevonatot képez, az AVETRANTM által megerősített ESD képesség, a magas biztonsági szintek kielégítése érdekében a szer csúszásgátló hatású, különösen ellenáll a közlekedési nyomoknak és a cipősarok által húzott fekete csíkoknak, használatával elkerülhető az elektromos feltöltődés, garantálja a dolgozók biztonságos közlekedését.

Nettó: 21 000 Ft
Bruttó: 26 670 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec LinoBase viaszbevonó 5 l

Cikkszám: 7512706

A TASKI Jontec Linobase a LinoSECURE-rendszer, egy tudományosan vizsgált, külön linóleumpadlókhoz kifejlesztett és tesztelt rendszer tartós viaszbevonója. E rendszerhez tartozik a tartós viaszbevonón kívül a Jontec Linosafe mélytisztítószer és a Jontec Linotop emulzió. A Jontec LinoSECURE-rendszer biztosítja: A garantált tapadást, nem porzik. Régi és sérült linóleumpadlók helyreállítását. Az alkoholos és lúgos tisztítószerekkel szembeni ellenállást. A lábnyomok nem maradnak meg a padlón. Szabadalmazott Johnson-technológiával került kifejlesztésre a hosszan tartó védelemhez. Gondoskodik az erős, tartós viaszbevonatról. Ellenálló a lúgos tisztítószerekkel szemben. Speciálisan a TASKI Jontec Linotop-pal kombinálva került kifejlesztésre. Egyszerűen felvihető.

Nettó: 26 855 Ft
Bruttó: 34 106 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec LinoTop bevonat 5 l KIFUTÓ TERMÉK, A KÉSZLET EREJÉIG!

Cikkszám: 7512713

A TASKI Jontec Linotop olyan emulzió, amely a LinoSECURE-rendszerbe tartozik, amelyet tudományosan vizsgáltak és kifejezetten linóleumpadlókhoz fejlesztettek ki és teszteltek. E rendszerhez tartozik a Linotop mellett még a Linosafe mélytisztító és a Linobase tartós viaszbevonó. A LinoSECURE-rendszer biztosítja: A garantált tapadást, nem porzik. Régi és sérült linóleumpadlók helyreállítását. Az alkoholos és lúgos tisztítószerekkel szembeni ellenállást. A lábnyomok nem maradnak meg a padlón. Mély fényt kölcsönöz a padlónak. Minden karbantartó tisztítási rendszerhez megfelelő. Egyszerűen felvihető.

Nettó: 14 910 Ft
Bruttó: 18 936 Ft
Darabszám: Részletek

TASKI Jontec Restore magasfényű tisztító/ápolószer 5 l

Cikkszám: 7512349

Magasfényű napi porlasztófejes tisztító-és ápolószer, bevonatolt vagy bevonat nélküli padlóra. (Használható alacsony és magas fordulatszámú egytárcsás gépekhez.) Alkalmas felületkezelt és anélküli padlókhoz: a használata gazdaságos, növeli a védőbevonat élettartamát, késlelteti a súrolókorongok elhasználódását, kellemes, friss az illata

Nettó: 16 403 Ft
Bruttó: 20 832 Ft
Darabszám: Részletek

Kiehl Thermohospital fertőtlenítőszer- és alkoholálló bevonat 5 l

Cikkszám: 200605

Fertőtlenítőszer- és alkoholálló műanyag bevonat. Alkalmazható azon területeken, ahol a felület- és kézfertőtlenítés gyakran szükségszerű. A Thermohospital egy kiváló minőségű alapápoló, amely különösen strpabíró, szennytaszító, mosásálló és csúszásmentes ápolóréteget képez. A kézfertőtlenítők pillanatnyi foltképződést okozhatnak az ápolórétegen. Felhasználási terület: vízálló, alaptisztított felületeken használható, mint pl.: PVC, gumi, linóleum, nedvszívó természetes- és műkő stb. Felhasználható: kórházakban, idősek otthonában, óvodákban és más intézményekben. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges. Használata: első ápolás tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2 – 3 réteg felvitele. Karbantartás: sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket higítatlanul pl.: egy lapos moppal vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát azonnal zárjuk le. Anyagszükséglet: 25 ml/m2 rétegenként

Nettó: 18 796 Ft
Bruttó: 23 871 Ft
Darabszám: Részletek